• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

Maxa ditt maratonlopp

Anders Szalkai är löparcoach och långdistanslöpare med en vinst av Stockholm Marathon 2001 på meritlistan. Här delar han med sig av sina bästa tips för dig som ska springa Stockholm Marathon.

Fettdiet bra vid uthållsträning?

Fettdieter är det hetaste just nu, men hur bra är egentligen en fettdiet för den som tränar? Sveriges egen ”Doctor House”, Stefan Branth, överläkare i akutmedicin, specialist på invärtesmedicinska sjukdomar och näringslära, ger dig svaret.

Har sömn någon betydelse efter träning?

Hur viktigt är det med bra sömn efter ett träningspass? Sveriges egen ”Doctor House”, Stefan Branth, överläkare i akutmedicin, specialist på invärtesmedicinska sjukdomar och näringslära, ger dig svaret.

Kan jag träna när jag är sjuk?

Kan man träna när man är sjuk? Sveriges egen ”Doctor House”, Stefan Branth, överläkare i akutmedicin, specialist på invärtesmedicinska sjukdomar och näringslära, ger dig svaret på

Kan jag träna på lunchen?

Hinner jag köra ett träningspass på lunchen? Sveriges egen ”Doctor House”, Stefan Branth, överläkare i akutmedicin, specialist på invärtesmedicinska sjukdomar och näringslära, ger dig svaret.

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Alltid 15% rabatt och förtur till kampanjer - prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM