• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

19 mars 2018

Proteinpulver eller protein shake – Vad ska jag välja?

Med så många olika produkter att välja mellan så är det lätt att bli förvirrad. I denna artikel ska vi göra vårt för att förklara vad den faktiska skillnaden är mellan proteinpulver och proteinshake. Så att du har tillräckligt med kunskap för att välja vilket kosttillskott som passar bäst för dig och din träning.
Skillnaden mellan proteinpulver och proteinshake är olika mellan olika märken, men kort förklarat är proteinpulver en basprodukt som måste blandas ut innan intag. Proteinshakes är däremot en färdig produkt, som är klar till att intas omedelbart. Båda former är bra proteintillskott, men de har olika fördelar och användningsområden som vi ska prata om under.

Proteinpulver – Pure whey och clear protein

Eftersom proteinpulver är en basprodukt, ger det också större frihet. Du kan själv välja om du vill blanda ut det med vatten, mjölk, eller använda som en ingrediens i måltiden. Proteinpannkakor, proteinvåfflor och proteinsmoothies är populära exempel på det sistnämnda.
Vid användandet av proteinpulver så har du också friheten till att själv välja utblandningsproportioner. Nyckelordet är alltså frihet!
Maxim erbjuder två typer av proteinpulverPure whey är det mest traditionella av de två som kommer i 400 grams påsar eller 750 grams boxar, i smakerna rik choklad och jordgubbe. Detta proteinpulvret är rent whey protein av yttersta kvalitet och är designat som det ultimata tillskottet för dig som önskar att bygga starkare och större muskler.
Den andra typen av proteinpulver som Maxim erbjuder heter Clear Protein. Som namnet avslöjar, är detta ett proteinpulver som håller sig klart när det blandas med vatten, för en uppfriskande känsla efter träningen. Clear protein kommer i portionspåsar med den förfriskande smaken av peach-lemonade och innehåller ytterst lite laktos och socker.

Proteinshakes – Protein Boost är bäst i test!

Proteinshakes är, i motsats till proteinpulver, en färdigblandad produkt som kan drickas omedelbart efter träningen. Den stora fördelen är den praktiska aspekten, då det är enkelt att ta med till träningen och inta omedelbart efteråt.
Protein Boost är Maxims egna proteinshake, och innehåller endast whey protein och kommer i smakerna choklad, jordgubbe och vanilj. De finns i portionsflaskor på 310 ml och 480 ml. Dessa flaskor innehåller den perfekta kombinationen av protein och kolhydrater för att kickstarta din muskelbyggning och återhämtning.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!