• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

4 mars 2014

Maxim hjälper dig som proffs såväl som motionär att optimera din kost och maximera ditt träningsresultat genom att erbjuda ett brett sortiment av kosttillskott och peppa dig att utmana dina gränser.

Att få ihop träning och kost i en stressig vardag vet vi är lättare sagt än gjort. Vi utvecklar produkter för att atleter på olika nivåer inom olika sporter på ett lätt sätt ska få i sig nödvändiga näringsämnen för att maximera sina tränings-& tävlingsresultat.

Kolhydrater

Det kan vara svårt för en sportutövare att få i sig så stora mängder mat så att det täcker energibehovet. Maxims produkter är koncentrerade, du äter mindre volymmässigt, men får ändå all den energi som du behöver. Produkterna är funktionella och förpackade så att de är enkla att använda när du är ute och sportar. Exempelvis är en energibar lättare att ta med sig ut under träningen än två bananer. Båda innehåller 40 g kolhydrater, men bananer väger ungefär 200 g medan en energibar endast väger 55 g.

Vätska

Under sportutövande är det mycket viktigt att upprätt-hålla vätskebalansen. Detta är svårt genom att bara dricka vatten, eftersom man också svettas mineraler. Därför har Maxim utvecklat en rad produkter som fungerar bättre än bara vatten. De innehåller kolhydrater och mineraler för bästa möjliga upptagning.

 

Protein

Det kan även vara svårt att tillgodose behovet av protein. Därför innehåller Maxims sortiment också speciellt utvecklade proteinprodukter. De innehåller den rätta typen av protein som kroppen lättast tar upp. Produkterna innehåller uteslutande ingredienser som du behöver för din återhämtning och muskeltillväxt.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!