• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

17 april 2015

Anders Szalkai är en av Sveriges bästa maratonlöpare genom tiderna med meriter från OS, VM och EM och är den senaste svenske manliga segraren i Stockholm Marathon (2001). Tillsammans med oss på Maxim har han skräddarsytt ett produktpaket inför Stockholm Marathon.

Anders kan det här med maraton. Som 19-åring sprang han sitt allra första i Paris efter att ha anmält sig samma vecka under en skolresa, och sprang i mål på 2.32.48. Efter det har det blivit över 60 maratonlopp världen över med 2.12.43 som bästa tid. Efter sin elitkarriär har Anders fortsatt sin löpning på ”elitmotionsnivå” och utöver maran har han provat på ultralöpning där han blev första officiella svenska mästaren på 100 km 2011.

Produkter som hjälper dig att maximera inför Stockholm Marathon

Redan under sin tid som elitlöpare gav Anders träningsråd till andra löpare på allt från nybörjarnivå till de som ville springa riktigt fort. Både genom träningsprogram och genom att medverka på olika motionslöparläger. Numera jobbar han på Stockholm Marathongruppen där han är ansvarig för Sveriges största löpträningsgrupp ”TSM Running” och för utvecklingen av träningsprogram för alla nivåer och sträckor på webbsidan marathon.se

Maxim har tillsammans med Anders Szalkai skräddarsytt ett paket för att just du ska få ut maximalt av din träning inför Stockholm Marathon. Paketet innehåller en blandning av produkter som du behöver före, under och efter träning.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!