• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

13 februari 2017

Länghopparen och Maxim-ambassadören Malin Marmbrandt har siktet inställt EM i Serbien 2017. Att sätta upp tydliga mål och ha ett social synsätt på träning är viktigt för att lyckas enligt Malin.

Kan du berätta lite mer om dig själv?

Jag är en elitfriidrottare som bor och tränar på Lidingö, men tävlar för Västerås friidrottsklubb. Längdhopp är min huvudgren men jag tävlar även i tresteg.

Vad har du för mål med din träning?

Mitt mål med min träning är att bli så bra som möjligt och nå min fulla potential. Målen för 2017 är att kvala till EM i Serbien, samt att delta och prestera bra i andra landskamper som Nordenkampen, Finnkampen och Lag-EM.

Hur skulle andra beskriva dig?

Jag tror att andra skulle beskriva mig som glad, målinriktad och positiv.

Vad tycker du är allra roligast med att träna?

Det roligaste med att träna är att hela tiden utvecklas, pusha sig själv och att bli bättre. Sedan är det väldigt socialt och roligt att träna med vänner, ett kul sätt att umgås helt enkelt.

Vad blir du motiverad av?

Jag blir väldigt motiverad av att sätta upp mål. Friidrottsträning är extremt mätbart och därför är det också väldigt lätt att sätta upp konkreta mål.

Vad skulle du vilja säga till andra som vill börja träna men inte riktigt vet vart de ska börja?

Sätt upp ett mål för din träning. Vad vill du med din träning? Varför? När ska målet vara nått? Skaffa en träningskompis och hitta en träningsform som är kul och passar just dig.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!