• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

4 april 2016

Klara Bodinson tävlar i friidrott med 3000 meter hinder som huvudgren. Under året satsar hon på EM-kval och därefter OS i Rio de Janeiro. Vi är mycket glada över att få jobba tillsammans med Klara som nu är en av våra Maxim-ambassadörer!

Hej Klara! Kan du berätta lite om dig själv?
Jag är 25 år och tränar och tävlar i friidrott. Min huvudgren är 3000 meter hinder. Vid sidan om min löparsatsning jobbar jag halvtid som marknadskoordinator på ett fastighetsbolag.

Vad har du för målsättning med din träning?
Mitt stora mål för i år är att kvala till EM i sommar och väl där även kunna prestera bra! Därefter är ett högt uppsatt mål att klara kvalgränsen till OS i Rio de Janeiro.

Hur skulle andra beskriva dig?
Jag hoppas att andra ser mig som en glad, positiv och driven person.

Vad tycker du är allra roligast med att träna?
Allra roligast med träningen är möjligheten att utvecklas, riva murar och klara av tuffa utmaningar som man knappt trodde att man skulle klara. Jag älskar den härliga känslan efter ett pass när man är helt slut men samtidigt så nöjd med vad man presterat. Och känslan av att vara i form!

Vad motiverar dig?
Jag motiveras av att se hur bra jag kan bli. Jag tror det till väldigt stor del handlar om att tro på sig själv, och jag försöker ofta tänka: ”kan andra så kan jag”.

Följ gärna Klara på hennes Instagram-konto för inspiration.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!