• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

19 april 2017

Hon tävlar inom alpin skidåkning på elitnivå och gillar matlagning. Vi har ställt 6 frågor till vår ny ambassadör Charlotta Säfvenberg!

Kan du berätta lite mer om dig själv?

Jag är en 22-årig tjej från Umeå som älskar att tävla och utmana mig. Jag tävlar på elitnivå inom alpin skidåkning och lever i min resväska ca. 200 dagar om året. När jag inte åker skidor eller tränar så lagar jag gärna mat eller busar med min hund. En snöskoterdag på fjället i goda vänners sällskap sitter heller aldrig fel.

Vad har du för mål med din träning?

Just nu är mitt mål med min träning att jag ska kunna utöva min idrott så bra som möjligt. Om 10 år när min skidkarriär är kommer jag med största sannolikhet leva ett aktivt liv, men då för att jag har svårt för att sitta stilla och mår bra ut av att träna!

Hur skulle andra beskriva dig?

Andra skulle beskriva mig som en väldigt utåtriktad och social tjej som ibland kanske pratar lite för mycket. jag har lätt till skratt och bjuder gärna på mig själv. En riktig glädjespridare.

Vad tycker du är allra roligast med att träna?

Det jag tycker är allra roligast med att träna är när jag har en riktigt bra dag och känner mig stark som en björn. När det gör ont i hela kroppen men samtidigt skriker den efter mer! Wow, då mår jag bra.

Vad blir du motiverad av?

Jag blir motiverad av att se mig själv utvecklas & göra framsteg. Även mina dagdrömmar om en mästerskapsmedalj hängandes runt halsen ger mig motivation!

Vad skulle du vilja säga till andra som vill börja träna men inte vet var de ska börja?

Att hitta en träningsform som de tycker är kul. Utgå ifrån var de är just nu och inte jämföra sig med andra. Att sätta mål kan vara en morot och ge motivation. Både långsiktiga och kortsiktiga mål, då ser man utvecklingen tydligare. Sist men inte minst vill jag säga att de ska träna för sin egen skull och inte för någon annan.

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!