• Produkter för all form av träning!
  • Gratis frakt över 400kr
  • Säker betalning med Klarna

26 juni 2015

Alice Fagrell är en av våra ambassadörer. Hon lever med träning nästan dygnet runt. När hon inte arbetar med att coacha och träna andra, jobbar hon själv hårt för att hålla formen och fortsätta utvecklas inom Crossfit och OCR. Lär känna Alice lite bättre nedan.

Hej Alice! Kan du berätta lite kort om dig själv?
Jag heter Alice Fagrell, är 27 år och bor i Göteborg. Jag jobbar som personlig tränare, gruppträningsinstruktör på SATS och är crossfitcoach på Crossfit Götas. Är själv aktiv inom OCR och Crossfit.

Vad har du för mål med din träning?
Mitt stora mål är att komma med i Sweden OCR Team och få springa OCR World Championship i Oktober i USA. Till daglig dags jobbar jag ständigt med att uppgradera den nuvarande formen förstås.

Hur skulle andra beskriva dig?
Jag tror att andra skulle beskriva mig som väldigt sprallig och ett riktigt energiknippe. Men också en bra lyssnare och någon som inte ger sig i första taget.

Vad tycker du är allra roligast med att träna?
Den ständiga utvecklingen. Det är häftigt att man alltid fortsätter utvecklas. Ju mer tid du lägger på något desto bättre blir du på det.

Vad motiverar dig?
Personer runt omkring får mig alltid att vilja pressa mig mer och försöka prestera bättre. Jag gillar att vara en av de bästa, så jag motiverar mig med tävlingar av olika slag för att testa mina gränser. Tidigare ställde jag bara upp i löptävlingar, men nu tävlar jag oftast i hinderbanelopp och crossfittävlingar.

Följ gärna Alice på hennes blogg & Instagram

POPULÄRA PRODUKTER

Relaterade Blogginlägg

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
Förtur till erbjudanden och 15% rabatt - anmäl dig till nyhetsbrevet!